Exposició de Mark Tennant

Museu Europeu d'Art Modern

Exposició de Mark Tennant al MEAM

Museu Europeu d’Art Modern, un artista que ens ofereix una perspectiva única, captivadora i basada en la tradició artística clàssica. La seva pintura, que evoca reminiscències de l’impressionisme i captura l’essència dels moviments d’avantguarda del segle XX, ens sorprèn amb alguns dels retrats més intrigants i rellevants de la joventut urbana actual.

Mark Tennant va obtenir el seu B.F.A. al Maryland Institute College of Art de Baltimore, i el seu M.F.A. a la New York Academy of Art, a la ciutat de Nova York. Durant els anys 2008 i 2009, va ser el director del Grau de Pintura a l’Acadèmia d’Art de la Universitat de San Francisco, on havia estat instructor des de 1998. Les seves obres han estat exposades en diverses ocasions al Salon d’Automne de París, entre altres exposicions. A més, ha ensenyat Còpia de Museu al Louvre de París, al Metropolitan de Nova York i a la Legion of Honor de San Francisco.

Aquesta exposició ens convida a submergir-nos en el contrast entre el clàssic i el contemporani, desafiant la noció que només les corrents artístiques modernes poden explorar la riquesa de la cultura urbana. Descobrim junts com la mestria de Tennant, arrelada en la història de l’art, il·lumina noves perspectives sobre la vida a la ciutat.

L’exposició s’inaugurarà el 18 de gener fins al 12 de maig de 2024 al MEAM

Museu Europeu d’Art Modern