Yayoi Kusama: Infinity Mirrors a Londres

L'exposició Yayoi Kusama: Infinity Mirrors, que es pot visitar al Tate Modern de Londres fins al 12 de juny de 2024, és una immersió fascinant en l'univers creatiu d'una de les artistes més importants del nostre temps.

 L’univers fascinant d’una artista única

L’exposició Yayoi Kusama: Infinity Mirrors, que es pot visitar al Tate Modern de Londres fins al 12 de juny de 2024, és una immersió fascinant en l’univers creatiu d’una de les artistes més importants del nostre temps.

A través de sis habitacions amb miralls, Yayoi Kusama (Matsumoto, 1929) crea espais infinits que captiven l’espectador i el transporten a un món on els punts, les formes orgàniques i els colors vius prenen el protagonisme.

Infinity Mirrored Room – Filled with the Brilliance of Life és una de les obres més emblemàtiques de l’exposició. En aquesta habitació, milers de llums LED penjants envolten l’espectador en un espai il·limitat que evoca una sensació d’eternitat.

Un altre dels espais destacats és Chandelier of Grief, una sala plena de llums de cristall que giren en cercles concèntrics, creant una atmosfera surrealista i hipnòtica.

A més de les habitacions amb miralls, l’exposició inclou una sèrie de pintures, escultures i dibuixos de Kusama, que mostren la seva obsessió pels punts, les formes fàl·liques i la seva lluita personal contra la malaltia mental.

Yayoi Kusama: Infinity Mirrors és una experiència única que convida a l’espectador a reflexionar sobre la percepció, la infinitat i els límits de la realitat.

No us perdeu aquesta oportunitat de submergir-vos en l’univers fascinant d’una de les artistes més originals i influents del segle XXI.

Yayoi Kusama: Infinity Mirrors a Londres – Dates, Preus i Entrades

Yayoi Kusama: Infinity Mirror Rooms at Tate Modern