L’última aventura de Mortadelo y Filemón: ‘París 2024

La Diada de Sant Jordi d’aquest any es vesteix de gala amb la presentació de l’última obra de Francisco Ibáñez, “París 2024”, protagonitzada pels icònics Mortadelo y Filemón. Aquesta aventura, que es converteix en el número 222 de la col·lecció “Magos del Humor”, és especialment significativa, ja que representa l’obra final d’Ibáñez, qui va treballar en ella fins als seus últims dies.

Francisco Ibáñez ens deixa un tresor

La Diada de Sant Jordi d’aquest any es vesteix de gala amb la presentació de l’última obra de Francisco Ibáñez, “París 2024”, protagonitzada pels icònics Mortadelo i Filemón. Aquesta aventura, que es converteix en el número 222 de la col·lecció “Magos del Humor”, és especialment significativa, ja que representa l’obra final d’Ibáñez, qui va treballar en ella fins als seus últims dies.

París 2024” ens transporta als Jocs Olímpics de París, on els nostres estimats agents de la T.I.A. s’enfronten a un misteriós cas que amenaça el desenvolupament de l’esdeveniment esportiu més important del món. Amb 20 pàgines de guió escrit a màquina i viñetas a llapis, Ibáñez ens deixa una peça clau de la seva trajectòria, plena de dinamisme i humor.

La filla de l’autor, Núria Ibáñez, ha estat l’encarregada de portar a la llum aquesta obra inacabada, assegurant que qualsevol material inèdit que aparegui serà compartit amb el públic. Això demostra el desig de la família que el llegat d’Ibáñez perduri i captivi noves generacion.

El llibre es presenta amb un pròleg d’Arturo Pérez-Reverte i un epíleg de Jordi Canyissà, oferint als lectors una visió completa del procés creatiu d’Ibáñez. Aquesta edició especial, que coincideix amb les Olimpíades de París 2024, promet ser un tresor per als fans de Mortadelo i Filemón, així com un homenatge a la sèrie més longeva i popular del còmic espanyol.

En resum, “París 2024” no és només una nova aventura dels nostres agents favorits, sinó també un document històric que mostra l’essència del treball d’Ibáñez. És una oportunitat única per apreciar el talent i la dedicació d’un dels grans noms del còmic, i sense dubte, un regal perfecte per aquest Sant Jordi.