The Mandalorian: qui és el doble de Pedro Pascal? Sorpresa familiar!

La sèrie "The Mandalorian" de Disney+ ha captivat l'audiència amb la seva trama intrigant i visuals impressionants. Un dels fets més sorprenents darrere de les càmeres és que Brendan Wayne, el doble de l'actor principal Pedro Pascal, és el net de la llegenda del cinema John Wayne.

Brendan Wayne: el net de John Wayne que dóna vida al Mandalorian (Disney+)

La sèrie «The Mandalorian» de Disney+ ha captivat l’audiència amb la seva trama intrigant i visuals impressionants. Un dels fets més sorprenents darrere de les càmeres és que Brendan Wayne, el doble de l’actor principal Pedro Pascal, és el net de la llegenda del cinema John Wayne.

Brendan Wayne ha aportat el seu talent a la sèrie durant més de tres temporades, no només com a doble d’acció, sinó també interpretant el Mandalorian en diverses escenes. La seva contribució ha estat fonamental per a l’èxit de les seqüències d’acció i per mantenir la presència imponent del personatge principal, fins i tot quan Pascal no estava disponible per a filmar.

Criat entre la reialesa d’Hollywood, Brendan va trobar inspiració en els seus familiars, incloent-hi estrelles com Loretta Young i Maureen O’Hara. Però la influència més gran per a ell segueix sent el seu avi, John Wayne, una icona americana. Amb les altes expectatives que comporta el cognom Wayne, Brendan es va esforçar per perfeccionar el seu ofici, estudiant a l’Acadèmia Americana d’Arts Dramàtiques i posteriorment a la Universitat del Sud de Califòrnia, on va seguir els passos del seu avi al món del cinema.

La seva carrera professional va començar al costat de David Boreanaz a «Angel», i després va treballar amb Jon Favreau a «Cowboys & Aliens», al costat de Daniel Craig i Olivia Wilde. També ha tingut papers recurrents a «Sons of Anarchy» i «Agents of S.H.I.E.L.D.». Un dels seus treballs més estimats és la seva participació en «Angel and the Badman», un remake d’una pel·lícula del seu avi.

A més de la seva carrera com a actor i doble, Brendan dedica temps a disfrutar del futbol femení , acceptant fins i tot un càrrec com a entrenador principal en una escola secundària local. Mantenint les tradicions occidentals de la seva família, també és un cavaller aficionat. És pare de tres filles i porta casat més de vint anys amb l’actriu i coach d’actuació, Sara Arrington.

La seva participació a «The Mandalorian» ha estat crucial per a la representació física del personatge, donant vida a les escenes d’acció que requereixen una habilitat especial i un risc que sovint recau en els dobles. Això demostra que el llegat de John Wayne segueix viu a través de les generacions, amb Brendan portant l’estendard de la família Wayne al món modern de l’entreteniment.