Josep Segú a la Sala Parés

La Sala Parés de Barcelona, una de les galeries d’art més antigues i prestigioses d’Espanya, acollirà l’exposició “Tots els Mecanismes” de l’artista Josep Segur del 4 d’abril al 18 de maig de 2024. Aquesta mostra individual presenta l’última producció de Segur, oferint una visió única del paisatge urbà a través dels seus ulls.

Una Immersió en l’Art Urbà Contemporani

La Sala Parés de Barcelona, una de les galeries d’art més antigues i prestigioses d’Espanya, acollirà l’exposició “Tots els Mecanismes” de l’artista Josep Segú del 4 d’abril al 18 de maig de 2024. Aquesta mostra individual presenta l’última producció de Segú, oferint una visió única del paisatge urbà a través dels seus ulls.

Segú, nascut a Salomó, Tarragona el 1958, és conegut per la seva habilitat per capturar l’essència de les ciutats contemporànies amb un estil que oscil·la entre el Pop Art i el fotorrealisme. Les seves obres són un estudi meticulós de la llum i com aquesta es reflecteix en les vitrines, fusionant-se amb la vida urbana i creant combinacions cromàtiques estimulants.

La Sala Parés té una història que es remunta a 1840, convertint-se en un espai expositiu el 1877. Ha estat testimoni de l’evolució de l’art català, des del modernisme fins a l’art contemporani, i continua sent un lloc on els artistes poden dialogar amb el públic en un entorn ric en història.

L’exposició “Tots els Mecanismes” és una oportunitat per experimentar la visió de Segú sobre l’entorn urbà, destacant el caràcter industrial, consumista i massificat de les ciutats del segle XXI. Amb aquesta exposició, Segú ens convida a apreciar la bellesa dins del caos urbà, una temàtica que ha estat central en la seva obra durant més d’una dècada.

A través de les seves pintures, Segú no només representa paisatges, sinó que també transmet la vibració i l’energia de la superpoblació urbana. La seva formació en Belles Arts i filologia, així com la seva experiència com a escriptor i crític d’art, li permeten crear obres que són tant reflexives com visualment impactants.

Visitar “Tots els Mecanismes” a la Sala Parés serà una immersió en l’art de Segú, un artista que continua la tradició de la galeria d’acollir veus significatives i innovadores en el món de l’art.

Sala Parés Barcelona