Harold Halibut torna a l’acció: Tot el que sabem del nou joc! 

Harold Halibut és un joc narratiu artesanal que ens submergeix en la vida a bord d'una nau nodriza de la mida d'una ciutat, atrapada en un oceà extraterrestre. Després de 250 anys fugint d'una Terra al caire de la guerra freda, la tripulació busca un planeta habitable per preservar la raça humana.


Un viatge artesanal a través d’un oceà alienígena

Harold Halibut és un joc narratiu artesanal que ens submergeix en la vida a bord d’una nau nodriza de la mida d’una ciutat, atrapada en un oceà extraterrestre. Després de 250 anys fugint d’una Terra al caire de la guerra freda, la tripulació busca un planeta habitable per preservar la raça humana.

Un disseny meticulós

El joc destaca pel seu disseny meticulós, amb un estil retrofuturista vibrant que impregna cada racó del món creat per Slow Bros. Des dels detalls de la nau nodriza fins als paisatges submarins del oceà alienígena, tot està elaborat amb un gran amor per l’art i la narració.

Un homenatge a l’era daurada de l’animació

L’estètica del joc s’inspira en l’era daurada de l’animació, amb un toc modern que li dona un caràcter únic. Els personatges tenen un aspecte de dibuixos animats clàssics, amb moviments fluids i expressions emotives que els doten de gran personalitat.

Un recorregut de 10 anys

El desenvolupament de Harold Halibut ha estat un viatge de 10 anys per a Slow Bros. Un projecte passional que ha anat prenent forma a poc a poc, amb un treball artesanal en cada detall. La dedicació dels seus creadors es palpa en cada aspecte del joc, des de la història fins a la banda sonora original.

Característiques tècniques

  • Plataformes: PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch, Xbox One, PC
  • Gènere: Aventura narrativa
  • Estil: Retrofuturista
  • Perspectiva: 2.5D
  • Idiomes: Castellà, anglès, francès, alemany, etc.
  • Data de llançament: 16 d’abril de 2024

Un joc per a tots els públics

Harold Halibut és un joc accessible per a tot tipus de públics, que convida a reflexionar sobre el significat de la llar, la importància de l’amistat i la resiliència de l’esperit humà. Un viatge emotiu i visualment impactant que no et deixarà indiferent.

Harold Halibut trailer